Future Teacher 3.0 logoHet project 'The Future Teacher 3.0 as a bridge to accessible and customised adult education’ is een vanuit de Europese Unie gesubsidieerd Erasmus+ project met 4 internationale partners : POV/Toll-net (BE), 12Change Learning (NL), Norsk Nettskole (Noorwegen) en Learning Apps (UK). POV/Toll-net is de project coördinator. Het project loopt sinds september 2016 en eindigt in augustus 2019. Sinds de start in september hebben de partners elkaar al ontmoet in Brussel en Edinburgh. Binnen het project wordt er gewerkt aan 4 producten (outputs):

  • Digital thermometer
  • Digital compass
  • Digital journey
  • Sharing and reusing

Digital thermometer

Dit is een vragenlijst die bestaat uit een beperkt aantal vragen op vlak van ICT-beleid en visie, het gebruik van tools en digitale leermiddelen. De vragenlijst peilt de reeds verworven competenties van de docent. De vragenlijst (intake-toets) kan ingevuld worden door de individuele docent of door een totaal docentenkorps. De vragenlijst kan gebruikt worden binnen alle onderwijs-niveau’s.

Digital compass

Het compass is een schematische weergave van de reeds verworven competenties in beeld en een overzicht van de competenties waaraan nog gewerkt kan worden.

Aan de hand van de resultaten uit de digital thermometer ontvangt de docent of het docentenkorps een individuele leerlijn van te volgen online modules, face to face momenten, opleidingen, … de docent wordt als het ware aan de hand meegenomen.

Digital Journey

De digital journey bestaat uit 10 online modules voor docenten die nog weinig ict inzetten in hun lessen en 10 modules voor reeds ervaren docenten. In oktober 2017 zal de projectmeeting (in ’s-Hertogenbosch in Nederland) van de partners in het teken staan van de digitale journey. We zullen dan gaan beslissen welke thema’s er precies in de modules worden aangeboden en ontwikkeld gaan worden.

Sharing and resusing

Tot slot zal er binnen het project ook aandacht worden besteed aan het delen en opnieuw gebruiken van bestaande materialen door docenten.
De digital thermometer, het -compass en de -journey vormen de rode draad door het gehele project heen.

 

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?