PedIT is een hosted omgeving en de kosten hangen sterk samen met de wijze waarop u het voor uw organisatie inzet.
Zo werken wij bijvoorbeeld met volledige licenties en ook met een small business 'Rent the classroom' model.
We gaan dus altijd eerst met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen en vervolgens wordt het licentiemodel hierop aangepast.
Indien u interesse heeft in PedIT en meer informatie wenst over de voor u geschikte licentie, neemt u dan contact met ons op. Deze informatie is altijd vrijblijvend.

Anika - Weten wat Anika kost? Klik dan hier. U wordt doorverwezen naar de website van Anika, waar u een uitgebreid overzicht vindt van de mogelijkheden en kosten.

Xerte - Voor meer infomatie over de kosten van Xerte Online Toolkits kunt u contact met ons opnemen.

Trainingen - Bij 12Change bieden we zeer veel en diverse trainingsmogelijkheden, (zie academy) voor de kosten hiervan kunt u vrijblijvend  contact met ons opnemen en een offerte aanvragen. 

Spreker(s) - Zoekt u een spreker voor diverse onderwerpen die te maken hebben met online leren en samenwerken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?